My Canadian Adventure 15/16
~ Long time no see ~

 • 13.03.2016, 09:18

Hei igjen alle dere der hjemme!

Nå er det en god stund siden sist jeg satt bak skjermen for å skrive et innlegg på bloggen, og det beklager jeg. Tiden strekker sjeldent til, og bloggen har vel også gått litt i glemmeboka. Jeg har heller ikke vært så motivert til å skrive noe her, for jeg har vel ikke helt visst hva jeg ønsket å dele. Nedturen jeg fikk høre mye om, på informasjonsmøtet i Oslo, som de aller fleste utvekslingsstudenetene har hvertfall én gang i løpet av utvekslingsåret kom brått for meg rett før juleferien. Den slo meg i tryne og jeg var ikke forberedt i det hele tatt. De første 4 månedene jeg hadde her gikk på skinner, og jeg hadde venner rundt meg til en hver tid, men etter 4 måneder sprekker maska som mange har valgt å sette på seg når de kommer som ukjente til et nytt land. Alle ønsker jo å bli godt likt, og noen velger da å utgi seg for å være annerledes, en bedre versjon av dem selv enn det de egentlig er. Jeg har vel nå i ettertid funnet ut at de menneskene jeg valgte å være med på fritiden de første 4 månedene var ikke de rette menneskene for meg. Selvfølgelig ikke alle, men spesielt de fra Italia. Jeg ble gradvis eksludert, noe jeg kan love deg er tøft når familie og venner hjemme er på andre siden av Atlanterhavet.

For øyeblikket så går det veldig mye bedre! Dagene er ikke tunge lenger, og jeg har nå mennesker rundt meg som får jeg til smile selv på dager hvor jeg ikke har lyst. Kulturforskjellene her er noe jeg opplever veldig ofte med tanke på at utvekslingsstudentene her kommer fra så og si hele verden. Væremåten dems er veldig ulik, og jeg ser stor forskjell på menneskene fra for eksempel Sør-Amerika/Mexico og Europa. Menneskene fra Sør-Amerika og Mexico er så mye mer velkomne og "open-minded" enn mennekser fra Europa, og jeg skulle så gjerne ønske at jeg hadde dem i livet mitt tidligere så jeg kanskje kunne sluppet den tunge tiden rundt jul. Alikevel så angrer jeg heller ikke på at jeg valgte de vennene jeg gjorde i begynnelsen av året, for jeg har vokst så mye på det.

Som en ekstra liten oppdatering på hva som har skjedd her de siste månedene så har jeg hatt "soccer try-out", og jeg skal nå spille fotball fremover på skolens fotball lag. Nå har jeg Spring Break, så kommer ikke til å ha skole nå på nesten 3 uker. Det blir utrolig deilig, for det har vært mye prøver og styr de siste to ukene.

 

Jeg slenger med litt bilder også når jeg først legger ut et innlegg: 

 

Jeg skal fremover prøve å være flinkere på å oppdatere bloggen! 


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Hei, og velkommen til min utvekslingsblogg! Mitt navn er Kaja Sofie Rismyhr, jeg er 16 år og kommer fra Sandefjord. Jeg skal reise som utvekslingstudent til Burnaby, BC, Canada skoleåret 15/16 med organisasjonen STS.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits